Már online is lehet jelentkezni és tanulni. Részletek a bemutatkozás fülnél!! Mindenkinek sikeres felkészülést kívánunk!
 
 
                
 
 

                                                                                                   FONTOS !! 

                 Ezen a héten zárva tartunk! Nyitás: Április 19-én 9:00 addig csak telefonon vagyunk elérhetőek!                                                                                                                                            

Nem csak a COVID 19 miatt, hanem a kényelem is szempont ezért már nem csak a tanulás hanem a beiratkozás is online történhet, ebben az esetben a kezdő részlet befizetése banki átutalással valósul meg. 

Jelentkezni a hubaipeter@gmail.com Érdeklődni és pontosítani a 0630/585-0071 telefonszámon lehet.  Banki utalásnál: Hubai Péter kedvezményezet számla sz.: 10918001-00000032-31790005 UniCredit

    Üdvözlettel: Hubai Péter iskolavezető


Szeretettel köszöntünk Érden, Hubai Péter Autós-motoros iskolájában

A vezetés öröm. A vezetés életforma. 
Az autózás és a motorozás elválaszthatatlan velejárója életünknek! Tudtad, hogy már 17 évesen megszerezheted a vezetői engedélyt személygépkocsira? Tanulj meg nálunk autót vezetni, és szerezd meg életed első jogosítványát a Hubai Autós-motoros iskolában!

Bemutatkozás
Hubai Péter vagyok, az iskola alapítója és szakmai irányítója. 30 éves tapasztalattal, de fiatalos hozzáállással és rugalmassággal állok minden leendő kedves tanulónk rendelkezésére.

KRESZ csoportok azonnal

Ne maradj le semmiről! Szeretnél már holnap kezdeni? Gyere, várunk! Tanulhatsz a nap bármely szakában! Irodánk egész héten nyitva van!

Minőség megfizethető áron

Miért veszítenél el több tízezer forintot azért, mert nem egy korszerű módszerekkel oktató autósiskolánál tanulsz? Ha eljössz hozzánk, megtapasztalhatod, hogy a legkedvezőbb áron, a legmagasabb színvonalú képzésben fogsz részesülni

Vezetni tanulni csak mosolyogva érdemes!

Te még nem hallottál arról, hogy egy barátod kínlódva tanult meg vezetni? A Hubai Autós-motoros iskolában csak türelmes, vidám és megértő oktató dolgozik, akiknek egyetlen célja, hogy elsőre sikerüljön minden vizsgád!Az oldalt készítette: Papik Tamás | e-mail: trapacska@gmail.com